Navodila za uporabo popusta za člane kluba Mr.Pet ob sklepanju zavarovanja malih živali pri Zavarovalnici Triglav

Ugodnosti in popusti iz naslova sklenitve zavarovanja

Ob sklenitvi zavarovanja za male živali pri Zavarovalnici Triglav ponujamo članom kluba Mr.Pet poseben akcijski popust v višini 10 %. Akcija velja do 31. 12. 2023.

Ugodnost lahko člani kluba Mr.Pet unovčijo pri sklepanju zavarovanj preko spleta, pri zavarovalnih zastopnikih in v poslovalnicah Zavarovalnice Triglav.

10 % popust velja za vse člane kluba Mr.Pet, ki zavarovanje sklepajo na novo, in sicer velja le v prvem letu sklenjenega zavarovanja. Popust za člane kluba Mr.Pet se prizna na vse pakete kot tudi na dodatno izbrana kritja. Uporaba popusta za člane kluba Mr.Pet ne izključuje uporabe ostalih popustov, ki se lahko priznajo pri sklepanju zavarovanja malih živali.

Za pridobitev popusta je pogoj članstvu v klubu Mr.Pet in članska kartica, ki to potrjuje. Član kluba Mr.Pet lahko z isto člansko kartico uveljavlja popust za zavarovanje vseh svojih živali. Imetniki članskih kartic kluba Mr.Pet so lahko le fizične osebe in kot take lahko popust koristijo pri sklenitvi zavarovanja, če so na zavarovalni polici navedene kot zavarovalci in plačniki premije.


Kako unovčiti ugodnost članstva kluba Mr. Pet?

Ob sklenitvi zavarovanja preko spleta se na 3. koraku sklepalne aplikacije, v koraku »Ponudba in popusti«, označi, da želiš uveljaviti popust kot član kluba Mr.Pet in v polje vnese številko kartice člana kluba Mr.Pet.

Številka kartice se nahaja v spodnjem desnem kotu kartice v formatu MR + 7-mestna številka, ki se v polje za vnos številke kartice vpiše brez presledkov.

Pri sklepanju zavarovanja preko zavarovalnega zastopnika ali v poslovalnici Zavarovalnice Triglav številko članske kartice kluba Mr.Pet zaupajte prodajnemu predstavniku, ki sklepa zavarovanje.

Biti lastnik živali je nekaj najlepšega na svetu, hkrati pa je to tudi velika obveznost in odgovornost. Če žival zboli ali povzroči škodo, hitro nastanejo nepredvideni stroški, zato je zavarovanje primerno za vse lastnike.

.